Het nieuwe leren
Online Fysiek Hybride

Breinvriendelijk ontwikkelen

Bij een nieuwe manier van leven en werken, past ook een nieuwe manier van leren. Plaats -en tijdonafhankelijk leren bijvoorbeeld, oefenen en reflecteren met anderen en vooral breinvriendelijk leren. We gebruiken de kennis van het brein om deelnemers makkelijker, sneller en leuker te laten werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Voor alle trainingsprogramma's binnen de TeamGelukT thema's maken we gebruik van verschillende leermethoden, technieken en materialen. Denk aan videocolleges, werkboeken, podcasts gecombineerd met online/offline bijeenkomsten: deze nieuwe manier van trainen noemen wij onze Toolbox-programma's.

Je start het Toolbox-programma met de videocolleges, waar en wanneer je wilt. Hierin behandelen we theorie, krijg je tips en tricks en delen we onze ervaring als trainer, facilitator en docent. Bij de colleges horen materialen, zoals handige templates, checklists en zelfscans die je kunt blijven gebruiken. Het uitgangspunt is altijd: HOE & DOE, concreet en direct toepasbaar. Je vindt alles makkelijk bij elkaar in je eigen TeamGelukT-leeromgeving. Daarnaast organiseren we per thema live online ontmoetingen, waar jij je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en inspiratie kunt opdoen.

Naast de trainingen in de vorm van Toolbox-programma's bieden we inspiratie-sessies. Dit zijn interactieve webinars of workshops voor kleine en (heel) grote groepen.

De bijeenkomsten van een Toolbox-programma en de inspiratiesessies kenmerken zich altijd door: een hoge (inter)activiteit, praktische voorbeelden, een ‘no nonsense’-aanpak en leren door doen. De casuìˆstiek en leervragen van de deelnemers staan altijd centraal.