Het TeamGelukT Team

Hoi! Wij zijn Anne-Marie en Merianka. Steeds als we elkaar zagen, zeiden we "We moeten onze krachten bundelen". Tijdens een strategiesessie voor UWV die wij samen faciliteerden, werd dat nog duidelijker. We vullen elkaar aan en we inspireren elkaar. Daar gaan we wat mee DOEN. TeamGelukT is het resultaat: Al onze ervaringen, leermomenten en materialen zijn gebundeld. Ontzettend gaaf om te ontwikkelen en te blijven aanvullen. Online en tijdens de live sessies :)

Anne-Marie Backx is organisatiesocioloog en trainer met een passie voor organisatieverandering én de impact daarvan op teams. Vanuit deze passie heeft ze binnen de overheid diverse teams begeleid bij (innovatieve) verandertrajecten. Daarnaast is ze facilitator van uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten.

Merianka Melissen is beïnvloedingsdeskundige en trainer. Ze was jarenlang eigenaar en leidinggevende binnen een snelgroeiend ICT-bedrijf. Sinds de verkoop, werkt ze als (team)trainer op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht en leiderschap.

Onze klanten